Novi vlasnik Šibenika: Najvažnije je da stabiliziramo momčad i klub

Promijenila se vlasnička struktura u HNK Šibeniku, novi vlasnik kluba je Željko Karajica, odnosno tvrtka SEH Sports & Entertainment Holding, koji je preuzeo čelnu poziciju kluba koju je držala obitelj Jurić, piše hrt.hr.

– Šibenik mora i hoće ostati u prvoj ligi, to nam je sada najvažnije, da stabiliziramo momčad i klub, a onda slijede svi oni poslovi koji se moraju napraviti da dođemo jednu razinu na kojoj bi trebao biti jedan hrvatski prvoligaš. Pomoći ćemo koliko god možemo, imamo dosta osoblja, ne samo u Šibeniku, već u Klagenfurtu i Berlinu, koji se bave profesionalno nogometom. Imamo više mogućnosti za skupiti eksperte, više mišljenja, skautiranja te kako sve to pokrenuti, kazao je, između ostalog, na konferenciji ze medije Karajica koji je hrvatskoj javnosti poznat i kao menadžer Filipa Hrgovića.

Istaknuo je kako je Šibenik novi klub u portfelju tvrtke u kojoj su i Austria Klagenfurt te Viktoria 1889 Berlin.

– Došli smo krenuti na posao i malo sportski oživjeti Šibenik. Morali smo čekati da se posao završi, možda je trajalo i duže od očekivanoga, no sad krećemo – očekujte nove vijesti kroz sljedeća tri dana, kazao je Karajica.

Predstavljen je i novi sportski direktor kluba Hrvoje Kulušić

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?