Mikuličin: Nizozemci nam taktički najmanje odgovaraju, a mogli bi biti i favorizirani

Gostujući u emisiji Studio 4 naš stručni komentator Ivo Mikuličin osvrnuo se na dvije najaktualnije teme kada su u pitanju hrvatske reprezentacije. Komentirao je ždrijeb Lige nacija, a zatim se osvrnuo i na sve izgledniji odlazak Hrvoja Horvata sa izborničke klupe hrvatske rukometne reprezentacije nakon debakla na SP-u, piše hrt.hr.

Smatra da bi Nizozemci mogli biti favorizirani jer su domaćini: 

– Osobno sam najmanje priželjkivao Nizozemsku. Ne zato što su oni manje kvalitetni od Italije i Španjolske, već iz dva razloga. Prvo, oni su domaćin, a znamo još iz Katara i nekih prvenstva priču o favoriziranju domaćina, a drugo, Nizozemska igra najagresivnije od svih sudionika finalnog turnira Lige nacija i možda nam najmanje odgovaraju taktički. Ja se uzdam u mudrost našeg izbornika, mudrost našeg kapetana i svih veterana, koji ga okružuju. To je ta bitna razlika između hrvatskog nogometnog saveza i hrvatske rukometnog saveza. 

Sve se više spominje kako je Hrvoje Horvat bivši, navodno su mu iz rukometnog saveza okrenuli leđa, a samo se čeka mišljenje Line Červara, naš Mikuličin ima zanimljivo rješenje za Horvata: 

– Možda ću vas sada iznenaditi svojim mišljenjem, ali ja da sam Červar, ja bih već ove ili iduće godine pripremao Duvnjaka da bude izbornik, on ima istu narav kao Dalić, mislim da to moglo biti rješenje i ne sviđa mi se prepotentni ton Tonija Perkovca, koji već govori kako je novi izbornik, rekao je Mikuličin. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?