Jakirović uoči Šibenika: Pobjedom započeti uspon na ljestvici

Nogometaši Rijeke u subotu gostuju kod Šibenika u utakmici 19. kola SuperSport HNL-a. Rijeka je u prvom kolu nastavka remizirala na gostovanju kod Osijeka (1:1), dok je Šibenik poražen na gostovanju kod Hajduka (1:2), piše hrt.hr.

Prema riječima trenera Rijeke Sergeja Jakirovića ključno je pokušati doći do tri boda s kojim bi se dodatno odvojili od Šibenika na ljestvici. Ističe da ne bi bio nezadovoljan ni s bodom budući da bi i taj ishod bio nastavak pozitivnog trenda.

– Važna utakmica, kako za nas tako i Šibenik koji je protiv Hajduka pružio jako dobar otpor. Očekuje nas zahtjevna utakmica, utakmica u Osijeku daje nam pravo za optimizam, rekao je Jakirović.

Rijeka i Šibenik dvaput su odmjerili snage ove sezone. U prvom kolu bijeli su slavili na Šubićevcu 1:0, dok je ogled na Rujevici okončan bez pobjednika (0:0).

– Čeka nas teška i zahtjevna utakmica. Sve je na nama, ako budemo igrali kao protiv Honveda i Osijeka, te izbacimo nešto lošiji ulazak u utakmicu, možemo do pozitivnog, rekao je Niko Galešić.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?