Branko Strupar doživio srčani udar: Sada je sve prošlo

Legenda belgijskog nogometa i nekadašnji igrač Dinama Branko Strupar doživio je srčani udar prošli tjedan, a nakon operacije uspješno se oporavlja, prenose belgijski mediji, piše hrt.hr.

53-godišnji legendarni nogometaš koji je u karijeri igrao za Špansko, Genk, Derby, Dinamo i belgijsku reprezentaciju, doživio je srčani udar dok je rekreativno igrao mali nogomet s prijateljima. 

– Igrao sam nogomet s prijateljima, a onda mi odjednom nije bilo dobro, rekao je Strupar za belgijski Het Belang van Limburg. 

– Mogao sam umrijeti na licu mjesta, uspio sam doći kući, a onda me je žena odvela u bolnicu. Tamo su me odmah odveli na operaciju, ugradili su mi dva stenta i sada je sve prošlo.

Strupar je rođeni Zagrepčanin, a najveći trag ostavio je u belgijskom nogometu. Za tamošnji Genk odigrao je 201 utakmicu i zabio čak 131 gol u šest sezona. S Genkom ima naslov prvaka države i osvojen kup, a 1998. osvojio je i zlatnu kopačku za najboljeg strijelca. Bio je naturalizirani igrač belgijske reprezentacije. U 17 nastupa zabio je pet golova, a karijeru je završio u zagrebačkom Dinamu. 

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?