Emotivan govor Ćirinog sina izazvao suze: On bi htio da slavimo život

Sin Miroslava Blaževića, Miroslav, održao je dirljiv govor na komemoraciji za svog oca, izazvavši rijeku suza među prisutnima, piše hrt.hr.

– Ovdje smo da slavimo njegov život. Bio je prekrasan, ostvario je svoje snove. Ostvario je naše snove. Tata, meni je bila privilegija biti tvoj sin i uz tvoju karijeru biti uz tebe te upoznati sve ove divne ljude i dogodovštine, i sve lijepo što si nam uspio dočarati i donijeti, rekao je Miroslav Blažević i nastavio:

– Ja samo mogu biti sretan što imam jednu veliku obitelj ispred mene. Mi smo svi njegovi sinovi, kao što je rekao Igor i svi Vatreni. Moj otac imao je veliku ljubav prema svima i dijelio ju je bez kompromisa. Nije imao predrasuda prema nikome. Obožavao je ljude i dijelio je ljubav koliko god je mogao. Držao je do svojih ideala, tu se nikad nije dao odvesti na drugi put. Tuđman i Hrvatska su mu dali potpuno povjerenje i bili su tu kad je on trebao njih, a i on im je uzvratio na svoj način. Bosna mu je dala taj životni instinkt, Švicarska preciznost, Francuska virtuoznost, ali najviše je volio Hrvatsku, koja mu je bila sve. Bio je istinski građanin ovog svijeta i nije nikad radio razlike između malih i velikih.

Volio je sve, mamu Nenu, Katarinu, Barbaru i mene, svoju unučad i cijelu obitelj. Možda nije mogao uvijek biti tu, ali uvijek smo osjećali njegovu prisutnost i sigurnost. Sve nam je dao. Zadnje dane je govorio da ga pustim da ode. To je bila njegova želja. Otišao je svjestan do zadnjeg daha, otišao je u miru i spokojan. Ljubice, hvala što si bila tu za tatu do posljednjeg pogleda. Ipak mislim da sad on negdje tu gore, slaže svoju najdražu ekipu Vatrenih i taj njegov pozitivan duh živjet će uvijek i uvijek ćemo ga nositi. Jer tko je bio s Ćirom, srce mu je bilo ispunjeno. Da je sad tu negdje, on bi htio da slavimo njegov život, jer treba živjeti život kao što ga je živio Ćiro. Tata, ponosan sam na tebe, živjet ćeš vječno i svi te volimo, završio je dirljiv govor Miroslav Blažević.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?