Ovo je najmlađi trener u Engleskoj (21): Već je ispao iz lige i dobio otkaz

Najmlađi trener u engleskom nogometu Sammy Mould (21) dobio je otkaz nakon što je s klubom već ispao iz lige.

Sammy Mould dospio je u centar pažnje engleskih medija jer je s 20 godina preuzeo klupu osmoligaša Yaxleya. Iako je tek ožujak , a do kraja sezone ima još nekoliko mjeseci, njegov tim je i matematički ispao iz lige.

To je značilo i otkaz za najmlađeg trenera u engleskom nogometu. U trenutku preuzimanja ekipe imao je samo 20 godina i trebao je osposobiti ekipu da ne ispadne iz lige. U tom trenutku imali su samo jedan bod na svom kontu.

Brzo je doveo Yaxley do prve pobjede u sezoni kada su 14. siječnja savladali Harborough rezultatom 3:1. Ipak, ranije ovog mjeseca potvrđeno je Yaxleyevo ispadanje iz lige.

Ovaj nogometni klub odmah je priopćio  kako je Mould sporazumno maknut s klupe, a mladom treneru poželjeli su sreću u budućnosti na kojoj god funkciji bude,  u nogometu, ili nečemu drugome.

Mould je prije manje od tri mjeseca postao rekorder engleskog nogometa, a na klupu je došao tako što je iskoristio svoje veze jer je vlasnik kompanije koja se bavi sportskim menadžmentom. Ipak, nije uspio napraviti ništa radikalno jer je ekipa osvojila samo pet bodova u 33 kola i službeno ispala iz lige.

e-hercegovina.com

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?