HŠK POSUŠJE IMA NOVOG PREDSJEDNIKA I NOVI UPRAVNI ODBOR

Link na izvornu vijest

Večeras je u zgradi Općine Posušje održana redovna skupština HŠK Posušje.

Predsjedniku skupštine Zvonki Landeki odazvalo se trideset skupštinara od njih trideset osam. Skupština je usvojila sportsko i financijsko izvješće kluba, nakon čega se skupštinarima obratio predsjednik HŠK Posušje, Dario Sesar.

Gospodin Sesar je svim skupštinarima predstavio što je to uprava kluba na čelu s njim napravila u četiri godine. Bile su to četiri povijesne godine, preskočena su tri ranga, napravljeni su veliki infrastrukturni projekti i prvi puta u povijesti gledat ćemo utakmice noću.

Nakon toga je predstavljeno izvješće o poslovanju za sezonu 2022./2023. Usvajanjem poslovanja, predsjednik skupštine Landeka dao je na glasanje imena za novog predsjednika skupštine, novi nadzorni odbor, novi upravni odbor i novog predsjednika. 
O budućnosti kluba sljedeće četiri godine brinuti će jedanaest članova UO.

Novi UO napravio je prvu sjednicu i jednoglasno imenovao Ivana Petrica – Bagušića za novog predsjednika HŠK Posušje. Uz punu podršku bivšeg predsjednika Sesara, nova Uprava i predsjednik od danas idu u borbu za još bolje HŠK Posušje.

Objava HŠK POSUŠJE IMA NOVOG PREDSJEDNIKA I NOVI UPRAVNI ODBOR pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?