Posušanin Mate Lončar ostaje na čelu Mladeži HDZ-a BiH

Link na izvornu vijest

Mate Lončar iz Posušja ponovno je jednoglasno izabran za predsjednika Mladeži HDZ-a BiH.

Na 13. Izbornoj konvenciji Mladeži HDZ BiH održanoj u subotu u dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače u Mostaru, kojoj je nazočilo 320 izaslanika iz cijele BiH, izabrano je novo vodstvo Mladeži HDZ-a BiH koje će ih predvoditi iduće dvije godine.

Konvenciji je nazočilo visoko izaslanstvo HDZ-a BiH predvođeno predsjednikom Draganom Čovićem, gosti iz Republike Hrvatske, Vojvodine, Italije, Slovenije, Austrije te ostalih organizacija mladih iz Bosne i Hercegovine i svijeta.

Na samom početku izborne konvencije predsjednik Mladeži HDZ-a BiH podnio je video izvješće o radu Mladeži u proteklom mandatu.

Pozdravnim govorima nazočnima su se obratili zamjenik predsjednik Mladeži HDZ-a Republike Hrvatske Domagoj Ćorić, predsjednik Mladeži Demokratskog saveza Hrvata u Vojvodini Marin Piuković i potpredsjednik IYDU i predstavnik Mladeži Forza Italija Giovani Roberto Pelizzaro.

Nazočne je pozdravio i poželio dobrodošlicu predsjednik Mladeži HDZ-a BiH Mate Lončar istaknuvši kako se Mladež u protekle dvije godine našla pred mnoštvo izazova na koje je uspješno odgovorila. Kazao je kako je ponosan na svoje suradnike i vjeruje kako smo i dalje spremni nastaviti graditi ključne segmente za opstanak našeg naroda u Bosni i Hecegovini.

U svom obraćanju Mladeži HDZ BiH predsjednik HDZ-a BiH Dragan Čović poručio je mladima da budu još izraženiji i odlučniji u svom djelovanju te da biraju najbolje između sebe.

Nakon pozdravnih govora i uvodnih obraćanja pristupilo se radnom dijelu 13. Izborne konvencije gdje je jednoglasnom podrškom izaslanika iz cijele Bosne i Hercegovine za predsjednika Mladeži HDZ-a BiH ponovno izabran Mate Lončar.

Za zamjenika predsjednika Mladeži HDZ-a BiH izabran je Boris Mrnjavac, a za dopredsjednike: Daniel Pavić, Ivana Prlić, Ivan Ćubela, Marija Ćosić i Robert Bošnjak.

Članovi Predsjedništva HDZ-a BiH izabrani na 13. Izbornoj konvenciji su: Josip Džaja, Andrea Jurina, Franjo Jukić, Tea Ružić, Anamarija Kovačević, Milana Mišetić, Andrija Paradžik, Barbara Demirović, Ivan Lovrić i Katarina Oršolić.

U Središnji odbor izabrani su: Marin Dujak, Helena Jelušić, Dario Antunović, Danijel Žutić, Katarina Tolo, Darija Buljan, Josip Begić, Eva Blažević, Monika Glavaš i Mario Grgić, priopćeno je iz Mladeži HDZ-a BiH.

Post Posušanin Mate Lončar ostaje na čelu Mladeži HDZ-a BiH je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?