Drugi nogometni kamp “Zlatko Dalić”

Link na izvornu vijest

Zadovoljstvo nam je obavijestiti javnost i sve zainteresirane da će se u vremenu 𝐨𝐝 𝟕. 𝐝𝐨 𝟗. 𝐤𝐨𝐥𝐨𝐯𝐨𝐳𝐚 𝟐𝟎𝟐𝟑. 𝐠𝐨𝐝𝐢𝐧𝐞, u organizaciji Nogometnog kluba „Troglav 1918“ Livno, a pod pokroviteljstvom izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića i Grada Livna, u Livnu održati 2. Nogometni kamp „Zlatko Dalić“ 𝐳𝐚 𝐝𝐣𝐞𝐯𝐨𝐣č𝐢𝐜𝐞 𝐢 𝐝𝐣𝐞č𝐚𝐤𝐞 𝐨𝐝 𝟗 𝐝𝐨 𝟏𝟒 𝐠𝐨𝐝𝐢𝐧𝐚. 🤗⚽

Kamp će se održati na terenima Gradskog stadiona „Zgona“ u Livnu, među kojima je i teren s umjetnom travom na kojem se mogu održavati i noćni treninzi. Sa 160 polaznika kampa rad i treninge provoditi će 12 gostujućih trenera i predavača uz asistenciju 12 trenera NK „Troglav 1918“, a sve to uz nadzor i pod paskom izbornika hrvatske nogometne reprezentacije Zlatka Dalića. 🤩🤩

Pored nogometnih treninga polaznicima kampa biti će osigurana predavanja i video
prezentacije. Svi polaznici kampa dobiti će sportsku opremu – dres, majicu, čarape, štucne i platnenu vrećicu za obuću, te će im za vrijeme trajanja kampa biti osigurani topli obroci, užine i osvježenja tijekom dana. Po završetku kampa svim polaznicima biti će uručene diplome. Polaznicima kampa koji dolaze izvan Livna organizator nije osigurao smještaj i prenoćište, ali će pružiti svu moguću pomoć za pronalaženje istih.

𝐂𝐢𝐣𝐞𝐧𝐚 𝐤𝐨𝐭𝐢𝐳𝐚𝐜𝐢𝐣𝐞 𝐳𝐚 𝐤𝐚𝐦𝐩 𝐩𝐨 𝐩𝐨𝐥𝐚𝐳𝐧𝐢𝐤𝐮 𝐣𝐞 𝟑𝟎𝟎,𝟎𝟎 𝐊𝐌 𝐢𝐥𝐢 𝟏𝟓𝟓,𝟎𝟎€. 𝐙𝐚 𝐝𝐫𝐮𝐠𝐨 𝐝𝐢𝐣𝐞𝐭𝐞 – 𝐩𝐨𝐥𝐚𝐳𝐧𝐢𝐤𝐚 𝐤𝐚𝐦𝐩𝐚 𝐢𝐳 𝐢𝐬𝐭𝐞 𝐨𝐛𝐢𝐭𝐞𝐥𝐣𝐢 𝐤𝐨𝐭𝐢𝐳𝐚𝐜𝐢𝐣𝐚 𝐳𝐚 𝐤𝐚𝐦𝐩 𝐣𝐞 𝟓𝟎% 𝐦𝐚𝐧𝐣𝐚.
Sve informacije vezane za prijavu na kamp i ostale detalje mogu se dobiti kod tajnika Kluba Bože Crnjka +𝟑𝟖𝟕 𝟔𝟑 𝟔𝟗𝟔 𝟗𝟖𝟑, Ane Trišo +𝟑𝟖𝟕 𝟔𝟑 𝟏𝟐𝟗 𝟑𝟕𝟗, Facebook stranici 𝐍𝐊 𝐓𝐫𝐨𝐠𝐥𝐚𝐯 𝟏𝟗𝟏𝟖 𝐋𝐢𝐯𝐧𝐨, e-mail adresi 𝐤𝐚𝐦𝐩𝐳𝐥𝐚𝐭𝐤𝐨𝐝𝐚𝐥𝐢𝐜@𝐠𝐦𝐚𝐢𝐥.𝐜𝐨𝐦 ili tel/fax +𝟑𝟖𝟕 𝟑𝟒 𝟐𝟎𝟐 𝟐𝟏𝟎.
𝑵𝒆 𝒑𝒓𝒐𝒑𝒖𝒔𝒕𝒊𝒕𝒆 𝒑𝒓𝒊𝒍𝒊𝒌𝒖 𝒅𝒂 𝑽𝒂š𝒂 𝒅𝒋𝒆𝒄𝒂 𝒑𝒐𝒔𝒕𝒂𝒏𝒖 𝒅𝒊𝒐 𝒐𝒗𝒆 𝒊𝒛𝒗𝒂𝒏𝒓𝒆𝒅𝒏𝒆 𝒏𝒐𝒈𝒐𝒎𝒆𝒕𝒏𝒆 𝒂𝒗𝒂𝒏𝒕𝒖𝒓𝒆 𝒊 𝒅𝒂 𝒔𝒆 𝒓𝒂𝒛𝒗𝒊𝒋𝒂𝒋𝒖 𝒌𝒂𝒐 𝒏𝒐𝒈𝒐𝒎𝒆𝒕𝒂š𝒊 𝒑𝒐𝒅 𝒗𝒐𝒅𝒔𝒕𝒗𝒐𝒎 𝒗𝒓𝒉𝒖𝒏𝒔𝒌𝒊𝒉 𝒔𝒕𝒓𝒖č𝒏𝒋𝒂𝒌𝒂!

𝐋𝐢𝐧𝐤 𝐳𝐚 𝐨𝐧𝐥𝐢𝐧𝐞 𝐩𝐫𝐢𝐣𝐚𝐯𝐮 𝐧𝐚 𝐤𝐚𝐦𝐩: https://forms.gle/8MtDTWVLcbgDSe1m7

RTV MO

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?