Održano 15. biciklističko hodočašće u čast sv. Ante

Link na izvornu vijest

Društva pedagoga TZK Ljubuški, te biciklističkih klubova Brotnjo i Ljubuški organizirali su 15. biciklističko hodočašće u čast sv. Ante. Biciklističko hodočašće započelo je jutros u Mostaru, a biciklisti su na svom hodočašću prošli i kroz dio općine Čitluk.

Samo središte Čitluka bio je jedno od mjesta okupljanja brojnih biciklista iz Hercegovine i Dalmacije, odakle su se sudionici hodočašća uputili u Međugorje. Ispred međugorske crkve sv. Jakova biciklisti su se kratko zaustavili kako bi se pomolili, te nakon toga nastavili svoje hodočašće prema Humcu, gdje su sudjelovali na misnom slavlju.

Biciklističko hodočašće u čast sv. Ante petnaest godina okuplja veliki broj profesionalnih biciklista i biciklista rekreativaca svih uzrasta, a tijekom ovogodišnjeg hodočašća sudionici se prisjećaju pokojnog prof. Žarka Bilića, jednog od inicijatora hodočašća.

Citluk.ba

The post Održano 15. biciklističko hodočašće u čast sv. Ante appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?