Širokobriježani otrčali maraton u Srednjoj Bosni

Link na izvornu vijest

Jučer je održana 3. memorijalna utrka ‘Svim majkama Središnje Bosne koje su izgubile svoje voljene’

Start utrke je bio u Novom Travniku ispred spomen obilježja Hrvatskih branitelja. Ruta utrke je bio Novi Travnik-Rankovići-Nević Polje – Podolce – Ratna bolnica Nova Bila – Grgino polje – Jardol – Križančevo selo-do Viteza spomen obilježja ,Osmice’

Na ovoj utrci je sudjelovalo 30-tak trkača iz Hrvatske, Središnje Bosne, Tomislavgrada te dvojac iz Širokog Brijega Marijo Soldo i Bernard Zeljko-Beka te ovim činom pokazali da poginuli branitelji i civili Središnje Bosne nisu zaboravljeni.

The post Širokobriježani otrčali maraton u Srednjoj Bosni first appeared on ABCportal.info.

Objava Širokobriježani otrčali maraton u Srednjoj Bosni pojavila se prvi puta na ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?