18.malonogometni turnir „Zvirovići 2023“

Link na izvornu vijest

U talijanskom naselju „Horizonti mira“ u Zvirovićima danas je odigran osamnaesti po redu malonogometni turnir „Zvirovići 2023“. Na ovom turniru nastupaju učenici područnih škola iz Zvirovića, Studenaca, Trebižata, a ove godine još iz Čapljine i Struge/Gorica.

Zbog malog broja učenika do petog razreda Studenci i Zvirovići „sastavili“ su zajedničku ekipu, a turnir su otvorili prošlogodišnji pobjednik, ekipa Trebižata i Čapljine (4B razred). Slavili su mladi Trbižaćani 4:2. U drugom susretu igrali su Zvirovići/Studenci i Struge/Gorica, bilo je 0:4.

Utakmica za 3.mjesto Čapljina – Zvirovići/Studenci završila je 2:2, a nakon penala bolja je bila Čapljina rezultatom 5:4.

U finalu su Trebižaćani pokazali snagu već u prvom poluvremenu kad su vodili 6:1, a na kraju je bilo 7:1. Sve utakmice sudio je sudac Petar Bilić iz Čapljine, a za pohvaliti je uz organizaciju i ponašanje svih ekipa, te „brazilsko navijanje navijača Čapljine i Trebižata.

Pokal za faire-play pripao je ekipi Čapljina i Andreju Šimoviću iz ekipe Zvirovići/Studenci.

Za najboljeg vratara izabrana je Lana Pavlović (Zvirivići/Studenci), najbolji strijelac bio je Vlado Grgić (Trebižat), a najbolji igrač Luka Mlinarević (Trebižat).

Ovom prigodom zahvalnice su uručene zaslužnima u organizaciji turnira, a gradonačelnik Čapljine dr Smiljan Vidić uručio je pobjednički pehar kapetanu ekipe Trebižata.

mile kraljević/radio ljubuški

Objava 18.malonogometni turnir „Zvirovići 2023“ pojavila se prvi puta na Radio Ljubuški.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?