To se ne može dogoditi nigdje samo u BiH: Kroz prozor automobila namamio psa, izvadio pištolj i upucao ga u glavu

Link na izvornu vijest

Članovi Udruženja za zaštitu životinja i okoliša “Fortuna” iz Fojnice javili su se napoj redakciji kako bi upozorili, ali i objelodanili gnusan čin koji se dogodio u nedjelju 11. lipnja 2023. u centru Fojnice.

Kako kažu u e-mailu ”u ovom naseljenom mjestu dogodilo se bezdušno ubojstvo psa iz vatrenog oružja.” ”Čovjek je otvorio prozor, namamio psa, izvadio pištolj i direktno ga upucao u glavu. Zatim samo produžio. Po dojavi smo došli na lice mjesta i zatekli užas”, navelo je Udruženje za zaštitu životinja i okoliša “Fortuna” iz Fojnice.

Na lice mjesta pozvan je veterinar i policija, te je izvršen očevid, a na zahtjev Tužiteljstva pas je odveden na obdukciju u Sarajevo. ”Samo zamislite da se neko voza po gradu u večernjim satima i puca iz pištolja u naseljenom mjestu. To vam je dovoljan razlog za brigu i taj metak je mogao pogoditi bilo koga od vas!

Pomozite nam da ovaj put slučaj dovedemo do kraja i da počinilac bude kažnjen”, stoji u objavi Udruženja za zaštitu životinja i okoliša Fortuna na službenom Facebook profilu.

The post To se ne može dogoditi nigdje samo u BiH: Kroz prozor automobila namamio psa, izvadio pištolj i upucao ga u glavu first appeared on ABCportal.info.

Objava To se ne može dogoditi nigdje samo u BiH: Kroz prozor automobila namamio psa, izvadio pištolj i upucao ga u glavu pojavila se prvi puta na ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?