Australija: U slijetanju autobusa smrtno stradalo deset osoba

Link na izvornu vijest

Australska policija službeno je obznanila kako je najmanje deset osoba poginulo u prometnoj nesreći koja se dogodila u regiji Hunter, u australskoj državi Novi Južni Wales.

Svi poginuli nalazili su se u autobusu koji je na kružnom toku sletio, a trenutačno informacije govore i kako je jedanaest osoba ozlijeđeno u toj nesreći. Svi oni su hitno prebačeni u obližnje bolnice.

Vozač autobusa, 58-godišnji muškarac, preživio je nesreću te je prevezen u bolnicu na obavezne pretrage. Ukupno je osamnaest putnika u autobusu ostalo neozlijeđeno, odnosno, s lakšim ozljedama.

Nesreća se dogodila u večernjim satima, nedaleko od grada Greta. Policija je ujedno priopćila kako je započela istraga nesreće.

Prema lokalnim medijima autobus se vraćao sa svadbenog slavlja.

The post Australija: U slijetanju autobusa smrtno stradalo deset osoba appeared first on Radiotelevizija Herceg-Bosne.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?