Maturanti Gimnazije Čitluk generacije 1977/78. proslavili su 45-tu godišnjicu mature

Link na izvornu vijest

U petak 9.lipnja 2023. godine, maturanti Gimnazije Čitluk generacije 1977/78. proslavili su 45-tu godišnjicu mature.

Nakon okupljanja u hotelu Brotnjo u popodnevnim satima, posjetili su grobove umrlih kolegica i kolega gdje su položili cvijeće i zapalili svijeće u znak sjećanja.

Potom su se uputili u crkvu Krista Kralja u Čitluku gdje je slavljena sv. misa za pokojne kolege; Marinka Vidića, Miodraga Nakića, Hrvoja Lovrića, Miru Čilića, Gordana Jurića – Ćimu i kolegice; Anku Vasilj, Brankicu Vučić i Bosiljku Dugandžić.

Slavlje se nastavilo do ranih jutarnjih sati u prekrasnom ambijentu restorana Giuseppe u Čitluku uz bogatu domaću gastronomsku ponudu. Za dobar štimung i zabavu bili su zaduženi duo Prijatelji iz Studenaca koji su bili na vrlo visokom nivou.

Do 50-te obljetnice dogovorenoj je da se druženje nastavi svake godine zadnji petak u svibnju mjesecu.

Dakako, i mi se pridružujemo čestitkama na ovoj vrijednoj obljetnici.


















The post Maturanti Gimnazije Čitluk generacije 1977/78. proslavili su 45-tu godišnjicu mature appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?