Šujica: Središnje misno slavlje na svetkovinu Sv. Ante predvodit će fra Jozo Grbeš

Link na izvornu vijest

Uočnicu Svetom Anti u Šujici, sutra s početkom u 18 sati, predvodit će provincijal Hercegovačke franjevačke provincije fra.Jozo Grbeš.

Na samu svetkovinu Sv. Ante  jutarnja misa bit će u 9 sati, a središnje misno slavlje u 11 sati. Misu će predvoditi gvardijan samostana u Tomislavgradu fra Bože Milić.

Večernju misu u 18 sati predvodit će fra.Nikola Jurišić, župni vikar u Tomislavgradu.

Šujica-Šuica/FB/Tomislavcity 

Objava Šujica: Središnje misno slavlje na svetkovinu Sv. Ante predvodit će fra Jozo Grbeš pojavila se prvi puta na Tomislav City.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?