TURISTKINJA SA HIDŽABOM DOPUTOVALA U HRVATSKU: POGLEDAJTE KAKO JE DOČEKANA, SVI SU ODUŠEVLJENI

Link na izvornu vijest

Jedna od njih je i popularna infuenserica i youtuberica s hidžabom Baraa Bolat koja posljednjih dana boravi u Hrvatskoj.

Na TikToku je sada objavila snimke s odmora i ispričala da su Hrvati jako ljubazni iako su je upozorili da je Hrvatska islamofobična.

  • Mnogi su me upozorili da budem oprezna jer su Hrvati nekad islamofobični. No ništa od toga – poručila je Baraa.

Na jednom od videa tiktokerica je prolazila među štandovima, a mnogi su za njom skrenuli pogled. Dvije žene su joj u prolazu rekle “predivna si”, a Baraa je oduševljeno uzvratila: “Hvala i vi ste.”

Kasnije je otišla i do jednog štanda na kojem se prodaje hrana. Razgovarala je s prodavačima, a potom na društvenoj mreži objavila: “Iskreno? Ovo su najljubazniji ljudi koje sam ikad upoznala.”

Barra je objavila i video iz Splita uz koji je napisala da ju je neka žena počela snimati kao da je atrakcija.

  • Nismo mogle komunicirati, rekla sam joj da je lijepa, samo to znam reći na bosanskom – napisala je Baraa uz snimku koja ima preko 300 hiljada pregleda.
@bolatsofficial

I love traveling around and meet as much people as possible 😩❤ #fyp #baraabolat #vacaymode

♬ Makeba – Jain

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?