Modrić: Donio sam odluku o nastavku karijere

Link na izvornu vijest

”Više manje donio sam odluku o nastavku karijere, ali je sada ne želim iznositi,” kazao je kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić na novinarskoj konferenciji uoči susreta protiv Nizozemske u polufinalu Lige nacija.

Trenutačno sam fokusiran na Ligu nacija. Više manje imam odluku, no ne želim je sada iznositi, a o nastavku moje karijere možemo govoriti nakon ovog turnira. Naš fokus je ipak na drugim stvarima, kazao je Modrić na novinarskoj konferenciji na stadionu De Kuip.

Hrvatsku u polufinalu trećeg izdanja Lige nacija očekuje domaćin Nizozemska.

Igrat ćemo protiv mlade, vrlo talentirane ekipe koja se vraća na stare staze. Imaju kvalitetnu i talentiranu generaciju. Bit će teška utakmica, Nizozemci igraju pred svojim navijačima, ali raduje što će biti i puno naših navijača. Utakmica je 50-50, na nama je da damo sve od sebe. Došli smo puni elana, volje i entuzijazma. Radili smo fenomenalno, dobro se osjećam, vjerujem da ćemo to pokazati na terenu, dodao je Modrić, javlja Hina.

Kapetan hrvatske vrste je još jednom ponovio kako uživa igrati u dresu “Vatrenih”.

Uvijek uživam igrati za reprezentaciju, ispunjava me. Približio se moj kraj u reprezentaciji, nije da zbog toga više uživam. Svaki put sam sretan kada igram za reprezentaciju, uživam igrajući.

Španjolske novinare je zanimalo ostaje li u Real Madridu ili razmišlja o Saudijskoj Arabiji.

Ispred mene je važna utakmica, fokus je na reprezentaciju. Dosta sam govorio o mojoj budućnosti o Realu, sad je moj foksu na reprezentaciji.

Osvrnuo se i na odlazak francuskog napadača Karima Benzeme iz Reala u Saudijsku Arabiju.

Naravno da nam je žao, ali svatko bira svoj put. Nama je kao ekipi žao što smo izgubili takvog igrača. Hvala mu na svemu što je učinio, poručio je, javila je Hina.

(www.jabuka.tv)

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?