TAKO SE TO RADI / Ukrajinac se upucavao konobarici na Hvaru, a ona ga je bacila u more: Nekako se izvukao gore, a onda je uslijedio novi šok

Link na izvornu vijest

U nedjelju predvečer u Jelsi na Hvaru dogodio se incident u kojem je sudjelovao jedan Ukrajinac, piše Slobodna Dalmacija.

Nakon cjelodnevnog ispijanja alkohola, pijani ukrajinski državljanin počeo je zadirati konobaricu i upucavati joj se. Konobarica nije tolerirala takvo ponašanje gosta pa ga je gurnula, zbog čega je pao s obale u more.

 

Nakon što se nekako izvukao na obalu, skinuo je mokru majicu i bacio je prema djelatnici, pokušavajući je pogoditi. U tom trenutku vlasnik restorana je intervenirao u njezinu obranu, što je rezultiralo time da je Ukrajinac ponovno završio u moru.

 

Odmah je platio dvije trećine izrečene kazne

Ispred ugostiteljskog objekta u Jelsi je došlo do narušavanja javnog reda i mira u kojem su sudjelovale tri osobe. Utvrđeno je da je do narušavanja došlo kada je 39-godišnji državljanin Ukrajine došao na terasu obližnjeg restorana te je verbalno i potom fizički napao 43-godišnju djelatnicu koja ga je odgurnula prilikom čega je pao u more. Izlaskom iz mora je nastavio s napadom usmjerenim prema djelatnici te ga je u daljnjem napadu spriječio 37-godišnji djelatnik restorana koji ga je odgurnuo pri čemu je ponovno pao u more”, izvijestili su iz policije.

Troje sudionika incidenta su prijavljeni zbog prekršaja. Protiv 43-godišnjakinje i 37-godišnjaka, oboje hrvatskih državljana, podnesen je optužni prijedlog sukladno Zakonu o prekršajima protiv javnog reda i mira (propisana kazna je 300 do dvije tisuće eura ili do 30 dana zatvora). Također, 39-godišnjem državljaninu Ukrajine izdan je prekršajni nalog sukladno istom Zakonu. Policija ističe da nitko nije ozlijeđen u ovom incidentu koji je narušio javni red i mir.

Ukrajinac je odmah po dolasku policije na mjesto događaja platio dvije trećine izrečene prekršajne kazne.

Net.hr

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?