Grupa Dalmatino osvaja publiku novim singlom, uskoro ponovo u Hercegovini

Grupa Dalmatino osvaja publiku novim singlom „Fala Bogu, sritna zvizdo“ kojeg su objavili jučer.

Emocijom protkana, te upotpunjena moćnim zvukom gajda, iza kojih stoji Stjepan Večković iz ansambla Lado,  pjesmi daju posebno, svečano ozračje.

“’Fala Bogu, Sritna Zvizdo” prožeta je ljubavlju i iskreno možemo reći da smo u nju zaista unijeli svoju dušu. Dodatno nas je inspirirala upravo naša publika koja je iz koncerta u koncert pjevala u glas s nama i davala nam svoje iskrene emocije i neizmjernu zadivljujuću energiju”, izjavili su o novom singlu članovi grupe Dalmatino.

Publika u Hercegovini imat će priliku uskoro prvi put čuti novi singl uživo na koncertu u amfiteatru Herceg etno sela u Međugorju, na čiju se pozornicu ovi miljenici publike vraćaju 6.7.

Publika u Hercegovini s nestrpljenjem iščekuje još jedan koncert ovog popularnog splitskog benda, što pokazuje i veliki interes za ulaznicama, čiji je prvi kontingent, po nižim cijenama, gotovo rasprodan.

„Nakon što se rasproda, u prodaju stižu ulaznice po većim cijenama, stoga iskoristite priliku i kupite ulaznice na vrijeme“, poručuju organizatori.

Ulaznice su u prodaji dostupne na recepciji Herceg etno sela u Međugorju, info pultu Mepas Mall-a u Mostaru i online u sustavu kupikartu

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?