Karlo Stapić novi igrač HŠK Posušja

Link na izvornu vijest

Karlo Stapić novi je igrač HŠK Posušja, a suradnja s 21-godišnjim veznjakom dogovorena je do ljeta 2025. godine.

Stapić je nosio dres NK Vis Simm Bau, a u redove HŠK Posušje stiže iz premijerligaša iz Doboja, FK Sloge Merdian. Prošle sezone Stapić je za crvene iz Doboja odigrao 18 utakmica.

🗣️ “Kad sam dobio poziv iz Posušja, nisam se puno dvoumio, samo sam rekao da želim doći na Mokri Dolac. Klub je ovo koji ima zaista sve, od odlične organizacije, infrastrukture i navijača. Nadam se da ćemo ispuniti sve ciljeve kluba koje je uprava stavila ispred nas”.
.
.

Objava Karlo Stapić novi igrač HŠK Posušja pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?