Teška prometna nesreća kod Posušja: Stariji maloljetnik životno ugrožen, drugi lakše ozlijeđen

Link na izvornu vijest

Jedan stariji maloljetnik životno je ugrožen dok je drugi prošao s lakšim tjelesnim ozljedama u prometnoj nesreći koja se u utorak ujutro dogodila u Viru kod Posušja.
Samoslijetanje vozila dogodilo se u 7:40 sati u mjestu Vir kod Posušja. Vozilom je upravljao stariji maloljetnik dok je na suvozačevom mjestu također bio stariji maloljetnik, izjavili su za portal Jabuka.tv iz Uprave policije MUP-a Županije Zapadnohercegovačke.

Muška osoba (2006.) hospitalizirana je na Odsjeku za neurokiruršku intenzivnu SKB Mostar. Zadobio je teške tjelesne ozljede koje su opasne po život. Muška osoba (2005.) hospitalizirana na Klinici za neurokirurgiju SKB Mostar. Zadobio je lake tjelesne ozljede, rekli su za portal Jabuka.tv iz Ureda za odnose s javnošću SKB-a Mostar.

U biltenu Operativnog centra Civilne zaštite ŽZH od srijede objavljeno je su u utorak ujutro četiri pripadnika Profesionalne vatrogasne postrojbe Posušje s dva vozila od 7:35 do 8:30 sati imali interveniciju u Viru nakon prometne nesreće gdje su izvlačili dvije ozlijeđene osobe iz automobila.

(www.jabuka.tv | Foto: Profesionalna vatrogasna postrojba Posušje)

Post Teška prometna nesreća kod Posušja: Stariji maloljetnik životno ugrožen, drugi lakše ozlijeđen je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?