PRODUŽEN PRITVOR OCU UBOJICE IZ RIBNIKARA Stavlja mu se na teret teško djelo protiv opće sigurnosti

Link na izvornu vijest

Sudac za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu je donio rješenje kojim je ocu dječaka ubojice iz OŠ “Vladislav Ribnikar” produžio pritvor, a koji mu po tom rješenju može trajati najduže 30 dana.

“Pritvor je prema okrivljenom produžen uslijed postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni, u slučaju boravka na slobodi, u kratkom vremenskom razdoblju ponoviti kazneno djelo, kao i s obzirom na to da je okrivljeni osnovano sumnjiv da je izvršio kazneno djelo za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posljedica kaznenog djela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje kaznenog postupka”, priopćeno je iz Višeg suda u Beogradu, pišu Novosti.

Okrivljenom se, kako se dodaje, na teret se stavlja izvršenje kaznenog djela teško djelo protiv opće sigurnosti.

“Protiv navedenog rješenja dozvoljena je žalba kaznenom vanpretresnom vijeću Višeg suda u Beogradu, u roku od tri dana od prijema rješenja”, navedeno je iz Višeg suda u Beogradu.

Otac trinaestogodišnjeg dječaka koji je 3. svibnja u osnovnoj školi ubio devetoro vršnjaka i radnika osiguranja, uhićen je istog dana kada se zločin dogodio i od tada je u pritvoru.

Objava PRODUŽEN PRITVOR OCU UBOJICE IZ RIBNIKARA Stavlja mu se na teret teško djelo protiv opće sigurnosti pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?