Evergreen Fest 2023: Čitluk postaje centar zabave


Evergreen Fest, najduži festival u Hercegovini, donosi svoje novo izdanje ove godine s bogatim glazbenim programom i zanimljivim kulturnim sadržajem. Ovaj kultni festival održava se od 4. kolovoza do 20. kolovoza 2023. godine, već dvanaestu godinu zaredom, a mjesto događanja je Evergreen Grin Čitluk.

Posjetitelji će imati priliku uživati u raznovrsnim glazbenim izvedbama domaćih i regionalnih bendova koji su odabrani pažljivo kako bi publici pružili nezaboravan glazbeni doživljaj. Među izvođačima ove godine su Matori BAND – AZRA tribute band, Ultrazvuk, Hoodooleen, Marko Exer Perić, Ammar Tucaković, GreenGobblins, The Doors Tribute Crystal Riders i još mnogi drugi sjajni izvođači.

Festival nije rezerviran samo za glazbu. U nedjelju, 6. kolovoza Slobodan Tomić i Ivan Kapović, poznati avanturisti održat će inspirativno putopisno predavanje. Posjetitelji će imati priliku čuti njihove nevjerojatne priče o putovanjima i otkrićima diljem svijeta, te možda dobiti neki koristan savjet za svoje vlastite avanture.

Evergreen Fest od svog spontanog nastanka 2012. godine, povodom 25. godišnjice postojanja Caffe Evergreena-Grina Čitluk, nastavlja plijeniti pozornost i privlačiti posjetitelje širokog kulturnog spektra. Kroz godine festival se uspješno afirmirao kao platforma za lokalne umjetnike i bendove koji su osvajali nagrade na natjecanjima u Bosni i Hercegovini, te za neafirmirane umjetnike koji su imali priliku predstaviti svoja djela putem izložbi i drugih kulturnih događanja.

Nastavak ovog renomiranog festivala donosi mnogo uzbuđenja, glazbenih užitaka i kreativnih doživljaja. Za sve dodatne informacije o programu EvergreenFesta 2023 posjetite službenu Facebook stranicu Evergreen Fest 2023.

Budite i vi dio kultnog festivala jer kultura, glazba i avantura čine život bogatijim!

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?