Čitatelj / Jutarnja kavica i torbica puna deviza

Link na izvornu vijest

Svakodnevica prosječnog Livnjaka, počinje čim drugim nego li kavom i medijskim štivom?!

Da će mu i ovo jutro ličiti na prethodno mislio je i Refik Hodžić – Cocko, ispijajući i uživajući u arome kave u PTC Metropolis.

Okončavši svoj ritual, ovaj nezaposleni, nasmijani, tihi i samozatajni Livnjak krenuo je prema parking prostoru dalje za obavezama.

“Gle čuda”, u blizini njegovog automobila netko je ispustio mini sportsku ‘bubreg’ torbicu.

Cocko ju je uzeo i bez razmišljanja se uputio u Ministarstvo unutarnjih poslova Livno i istu predao nadležnom policijskom službeniku.

Uvidom u sadržaj iste utvrđeno je da je sadržaj ‘bubrega’ “šuškav”, i to poprilično.

Vlasnik torbice je Livnjak sa američkom adresom, koji je po saznanju promptno pozvao Cocka, upitavši ga što mu je dužan za ovaj ljudski čin.

Cocko mu je u svom stilu odgovorio: “Livnjak svoje ljudski ne naplaćuje”, predloživši da u ime toga čina popiju šalicu kave i zaslade partijom livanjskog razgovora.

Pouka: “Livnjak svoje ljudski ne naplaćuje”.

 

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?