Češka policija na nogama: Bad Blue Boysi unatoč zabrani stigli u Prag

Češka policija na nogama: Bad Blue Boysi unatoč zabrani stigli u Prag

Link na izvornu vijest

Unatoč zabrani gostovanja, Bad Blue Boysi stižu na uzvratnu utakmicu play-offa Europske lige između praške Sparte i Dinama.

Nakon atenske tragedije u kojoj je život izgubio jedan navijač AEK-a, krovna europska nogometna organizacija (UEFA) oštro je kaznila hrvatskog prvaka i zabranila navijačima odlazak na gostovanja.

Riječ je o privremenoj zabrani koja vrijedi za ovu sezonu, pa se nadamo da Zagrepčani neće imati podršku s tribina ni u skupinama Europske lige. Kako se ne bi ponovile scene koje su šokirale hrvatsku i grčku javnost, Dinamo je poslao poruku u kojoj apelira na svoje navijače da ne putuju u Prag.

“Podsjećamo, krovna europska nogometna organizacija UEFA donijela je odluku da gostujućim navijačima neće biti dozvoljen ulazak na stadion. Iz tog razloga molimo i apeliramo na navijače Dinama da poštuju pravila, poštuju odluku UEFA-e i ne putuju u glavni grad Češke. Klub ističe svoju predanost sigurnom i pozitivnom okruženju te zahvaljuje svim svojim navijačima na razumijevanju i podršci “, stoji u priopćenju kluba.

Ipak, određeni broj navijača odlučio se zaputiti u glavni grad Češke, zbog čega je tamošnja policija na oprezu. Nekoliko stotina policajaca patrolirati će gradom kako bi spriječili bilo kakve incidente, javlja češki portal Blesk .

Nije poznato o kojem se broju navijača radi.

Objava Češka policija na nogama: Bad Blue Boysi unatoč zabrani stigli u Prag pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?