Hrvatska voditeljica Doris Pinčić postala majka još jedne djevojčice

Hrvatska voditeljica Doris Pinčić postala majka još jedne djevojčice

Link na izvornu vijest

Voditeljica Doris Pinčić Guberović svoje treće dijete rodila je jutros u zagrebačkog Vinogradskoj bolnici. Kako piše Gloria, voditeljica i njen suprug Davor dobili su kćerkicu, samo dan nakon što je Doris proslavila 35. rođendan. Doris iz braka s glazbenikom Borisom Rogoznicom ima sina Donata i kćer Gitu, a Davor iz bivšeg braka ima dva sina.

Na porodiljni je otišla prije mjesec dana. Podsjećamo, Doris se u studenom prošle godine udala za menadžera Davora Guberovića (46) kod matičara u Zagrebu. Spojila ih je ljubav prema planinarenju, a o njihovoj vezi počelo se pričati u veljači 2022., kada su se skupa uspeli na Kilimanjaro.

Doris svoj privatni život, nakon razvoda 2020. godine od Borisa skriva od očiju javnosti. Zato je mnoge iznenadilo kada se počelo šuškati o njenoj vezi s Davorom u ožujku prošle godine. Doris smo dosad upoznali kao glumicu, radijsku voditeljicu, imala je i svoju emisiju, a sad je više od tri godine na HRT-u.

Kako je prošle godine ispričala u intervjuu za Slobodnu Dalmaciju, tu će i ostati. “Sretna sam što sam tu gdje jesam. Kad sam u nekom timu, ginem za njega do kraja i mislim da to osjete oni koji rade sa mnom. Kad završim, nastojim ne rušiti mostove i pošteno otići. Za sada nam ne vidim kraj, ali život je tako nepredvidiv, tko zna što nosi. Učim u svakoj emisiji, upijam od iskusnijih, starijih i svaki dan sam zahvalna za tu sjajnu priliku”, rekla je.

The post Hrvatska voditeljica Doris Pinčić postala majka još jedne djevojčice first appeared on ABCportal.info.

Objava Hrvatska voditeljica Doris Pinčić postala majka još jedne djevojčice pojavila se prvi puta na ABCportal.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?