OGLASILA SE POLICIJA Pripadnici Kavačkog klana imali lažne identitete u BiH

OGLASILA SE POLICIJA Pripadnici Kavačkog klana imali lažne identitete u BiH

Link na izvornu vijest

Ministarstvo unutarnjih poslova Sarajevske županije oglasilo se nakon uhićenja dvojice pripadnika Kavačkog klana koje se odigralo u nedjelju, 17. rujna.

Kako je ranije priopćeno i za Klix.ba potvrđeno, u nedjelju navečer su policajci MUP-a ŽS uhitili dvojicu državljana Srbije za kojima je bila raspisana tjeralica, a akcija je izvedena na dvije lokacije u Sarajevu i Istočnom Sarajevu. Riječ je o Dušanu Jovanoviću i Darku Duloviću.

Iz MUP-a ŽS danas je priopćeno da su uhapšeni zbog postajanja osnova sumnje da su počinili kazneno djelo “krivotvorenje isprava”.

Policijski službenici Uprave policije MUP-a ŽS, u suradnji s pripadnicima Obavještajno-sigurnosne agencije Bosne i Hercegovine, lišili su slobode dva muškarca Dušana Jovanovića i Darka Dulovića državljani Srbije”, priopćeno je iz MUP-a KS.

“U trenutku uhićenja, ovi muškarci su imali osobne dokumente Bosne i Hercegovine, s identitetima različitim od stvarnih, zbog čega postoji osnova sumnje da su počinili kazneno djelo ‘krivotvorenje isprave'”, dodaju iz MUP-a ŽS.

Uhićene osobe su predane u nadležnost Županijskog tužiteljstva Županije Sarajevo.

Uprava policije MUP-a ŽS nastavlja, u suradnji s drugim agencijama za provedbu zakona, intenzivan rad na dokumentiranju kriminalnih radnji ovih osoba.

Također, iz Tužiteljstva Sarajevske županije priopćili su da su dvojica osumnjičenih za kazneno djelo “krivotvorenje isprava”, predani u nadležnost Županijskog tužiteljstva ŽS.

Bit će zadržani 24 sata i u tom zakonskom roku, a nakon analize prikupljenih dokaza, postupajući tužitelj odlučit će o daljim mjerama.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?