Povodom Svih svetih i Dušnog dana odana počast poginulim braniteljima Brotnja

Povodom Svih svetih i Dušnog dana odana počast poginulim braniteljima Brotnja

Link na izvornu vijest

Danas je kod Spomen križa u Čitluku i u župnoj crkvi Krista Kralja odana počast poginulim braniteljima Brotnja.

Vijenac u čast svih poginulih i umrlih branitelja Brotnja kod Spomen križa položili su i svijeće zapalili predstavnici općinskih vlasti predvođeni načelnikom općine Čitluk Marinom Radišićem i predsjednikom Općinskog vijeća Čitluk Predragom Smoljanom, te predstavnici udruga proisteklih iz Domovinskog rata.

Poginulih i umrlih branitelja Brotnja nazočni kod Spomen križa prisjetili su se i u skrušenoj molitvi koju su predvodili fra Miro Šego, župnik župe Krista Kralja Čitluk i don Đuro Bender, dekan Broćanskog dekanata i župnik župe Gradina.

Nakon polaganja vijenca, paljenja svijeća i molitve u čitlučkoj župnoj crkvi slavljena je misa za sve poginule i umrle branitelje koju je predvodio fra Miro Šego. U suslavlju s čitlučkim župnikom bili su don Đuro Bender, fra Nikola Rosančić, župnik župe Gradnići i fra Velimir Bagavac, župnik župe Čerin.

Citluk.ba

The post Povodom Svih svetih i Dušnog dana odana počast poginulim braniteljima Brotnja appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?