DORH potvrdio: Banožić je skrivio prometnu nesreću

DORH potvrdio: Banožić je skrivio prometnu nesreću

Link na izvornu vijest

Ministar obrane Mario Banožić skrivio je rano jutros tešku prometnu nesreću. Na izlazu iz Vinkovaca prema Županji Banožić je osobnim automobilom pretjecao kamion te se izravno sudario s kombijem koji je dolazio iz suprotnog smjera. 40-godišnji vozač kombija smrtno je stradao. Ministar Banožić zadobio je teške ozljede i hospitaliziran je. Na izvanrednoj konferenciji za novinare premijer Andrej Plenković objavio je da je ministra Banožića razriješio dužnosti.

U jutarnjim satima na državnoj cesti DC 55 na izlazu iz Vinkovaca prema Županji dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao ministar obrane Mario Banožić s osobnim vozilom te vozač kombija. Vozač kombija u prometnoj je nesreći smrtno stradao.

Liječnička pomoć ministru obrane, zbog zadobivenih ozljeda, pružena je u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci te je bio na odjelu za intenzivno liječenje. Zbog težina ozljeda poslije je prevezen u KBC Osijek.

U malom slavonskom mjestu Privlaci tišina i neopisiva bol zbog gubitka sumještanina. Oni najbliži suze ne mogu sakriti. Iza preminulog Gorana ostala je supruga i dvoje malodobne djece.

– Još uvijek mi nismo svjesni da njega nema. Ne možemo doći ksebi kako se to moglo desiti i eto, šta da vam kažem, nije nam lako. Goran je bio pravi dečko, dobar i vrijedan dečko, kazao je Ivica Perkunić, rođak preminulog.

– Super je bio dečko, vrijedan čovjek. Borio se svim srcem za svoju djecu, za svoju obitelj. Radio je gađevinske radove, išao u Njmečaku, svugdje da bi prehranio svoju obitelj i mamu koja je s njim, kazao je Mato Perkunić.

Premijer Andrej Plenković u subotu je izvijestio da je nakon jutrošnje prometne nesreće, u kojoj je sudjelovao ministar obrane i poginula jedna osoba, razriješio Marija Banožića te ovlastio državnog tajnika Zdravka Jakopa da vodi MORH.

Objava DORH potvrdio: Banožić je skrivio prometnu nesreću pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?