Rođene prekrasne trojke: Rita, Roko i Fran –  čudo i blagoslov roditeljima Marijani i Mariju

Rođene prekrasne trojke: Rita, Roko i Fran – čudo i blagoslov roditeljima Marijani i Mariju

Link na izvornu vijest

Rita, Roko i Fran mala su čuda i veliki blagoslov za obitelj Bilogrević i sve koji poznaju bračni par Marijanu i Marija.

Borba duga osam godina nagrađena je trojkama, trima zdravim bebama.

Rita, Roko i Fran rođeni su u 27. listopada u Klinici za ginekologiju i akušerstvo pri KCUS-u u Sarajevu a porod je obavila dr. Nađa Hiroš. Roditelji ističu zahvalnost osoblju ove bolnice kao i one u Novoj Biloj, Jajcu te Domu zdravlja Jajca.

Sada su u svom domu u Jajcu, pod budnim okom roditelja ali i ponosne bake Kate gdje ih je posjetila i predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara.

“Čovjek planira a Bog se smije, podsjeća Marijo inače građevinski inženjer, ne krijući sreću i odlučnost u novoj, najvažnijoj životnoj odluci.

Foto: artinfo.ba

Supruga Marijana koja radi u prosvjeti pak podsjeća na tešku borbu za potomstvo te na brojne parove diljem BiH koji još uvijek imaju istu želju.

“Ima tih ljudi puno, pronaći će se u ovim riječima ali i našim molitvama. Ta borba je iza nas ali je nećemo zaboraviti” kazala je Marijana.

Kažu kako u Jajcu zadnjih 30-ak godina trojki nije bilo osim onih obitelji Saraf koje su rođene u Zagrebu.

Podršku im je pored brojnih prijatelja i obitelji pružio i Jajčanin Marko Saraf zastupnik u Federalnom parlamentu.

Foto: artinfo.ba

Predsjednica Bradara je kazala da joj velika čast među prvima upoznati Ritu, Roka i Frana kao i njihove roditelje.

“Već na prvi dojam osjetite blagoslov, zajedništvo i najvažnije ljubav koju ova obitelj ima stoga ne čudi da je baš njima data jedna ovakva odgovornost i istinski dar. Želim im svu sreću svijeta, zdravlje prije svega a za sve drugo ne dvojim da će se izboriti. Stojim na raspolaganju osobno kao i ispred institucije koji predstavljam za svu moguću pomoć ” dodala je.

Artinfo.ba

The post Rođene prekrasne trojke: Rita, Roko i Fran – čudo i blagoslov roditeljima Marijani i Mariju appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?