Ljubuški: Otkrijte “eleven eleven” (1111) – Vašu oazu mira u srcu Hercegovine

Dobrodošli u Ljubuški, grad koji se ponosi svojom umjerenom mediteranskom klimom i preko 2.300 sunčanih sati godišnje.

Smješten na zapadu Hercegovine, uz granicu s Republikom Hrvatskom, Ljubuški je mjesto gdje se susreću tradicija, prirodna ljepota i suvremena infrastruktura.

Okružen susjednim općinama Čitlukom, Grudama, gradovima Širokim Brijegom i Čapljinom, te hrvatskim Metkovićem, Vrgorcem i u neposrednoj blizini makarske rivijere, Ljubuški predstavlja idealno mjesto za život, odmor ili investiciju.

O Projektu “1111”

U srcu ovog slikovitog kraja, na mjestu koje simbolično nosi naziv “eleven eleven” ili “1111”, razvija se jedinstveno stambeno naselje od 11 stambenih jedinica, deset moderno opremljenih kuća s bazenima i pet apartmana u stambenoj zgradi. “1111″ predstavlja savršenu kombinaciju luksuza, komfora i savremenog dizajna.

Zašto Investirati u “1111”

Investitori i stručnjaci prepoznaju naselje “1111″ kao izuzetno atraktivnu priliku. Ulaganje u ovakve nekretnine smatra se mudrim potezom, kako zbog kvalitete gradnje i opreme, tako i zbog visokog potencijala za povrat investicije kroz iznajmljivanje. Naselje nije samo mjesto za život; to je prilika za pametnu i sigurnu investiciju koja obećava.

Dodatne pogodnosti za kupce

Da bi iskustvo bilo što bezbrižnije, investitor projekta nudi concierge usluge za sve kupce. Ove usluge uključuju kompletno upravljanje nekretninom nakon završetka gradnje, bilo da se radi o nekretnini koju ćete iznajmljivati ili nekretnini koju ćete koristiti za stanovanje. Ponuđene usluge će biti dostupne 24/7 (najam za vaš račun, čišćenje bazena, kupovinu potrepština, plaćanje računa i mnoge druge), osiguravajući vam više vremena za uživanje u svom novom domu ili povrat investicije u omjeru od 8% na godišnjoj razini.

Planirani završetak projekta je krajem 2025. godine, a neke naše vile će biti završene već krajem kalendarske 2024. godine.

Svi zainteresirani za kupnju nekretnine u naselju “1111”, mogu kontaktirati “Investicije doo” – ovlaštenu i certificiranu agenciju za nekretnine upisanu u Registar Federalnog ministarstva trgovine pod rednim brojem 39/2023.

Za više informacija pozovite na broj +387 63 033 330 ili se javite putem e-maila [email protected] ili [email protected].

Ukoliko već surađujete sa nekom od 136 licenciranih agencija u FBiH, slobodno kontaktirajte svoju agenciju i svog agenta koji će naći put do vaše oaze mira 1111.

Listu licenciranih agencija za promet nekretnina provjerite u Federalnom ministarstvu trgovine na linku ovdje.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?