Posušanka Ivana Jukić nastupila u The Voice Hrvatska, prošla je dalje

Posušanka Ivana Jukić nastupila u The Voice Hrvatska, prošla je dalje

Link na izvornu vijest

Krenula je prva od 5 emisija audicija kroz koje 85 talentiranih ljudi traži svoje mjesto među 40 u timovima mentora.

Dugo očekivana, četvrta sezona The Voice Hrvatska, krenula je nastupom mentora i dijelova njihovih pjesama pred raspoloženom publikom i prepunim studijem Anton Marti na zagrebačkom Prisavlju.

U vruće mentorske fotelje ponovno su sjeli Vanna i Gobac, a svoje mentorsko krštenje imaju Urban i Dino.

Prva se predstavila Karla Jovanović iz Kuoresa i pjevala pjesmu “I just want to make love to you” (Etta James).

Prvi se okrenuo Gobac koji je gotovo čitavo vrijeme pjevao uz Karlu. Nakon njega i Vanna i Dino.

– Nisam znao što očekivati, a sad imam visoka očekivanja, prokomentirao je Dino, čiji tim je na kraju Karla i izabrala.

Oliverovu pjesmu punu duše, Oliverove “Stine”, pjevala je Ivana Jukić iz Posušja koja za sebe kaže da inače ima “kratak fitilj”, bez obzira na svu nježnost nota i stihova koje je izvela.

Vanna je reagirala već na prve taktove, jedina se okrenula i dobila u svoj tim Ivanu koja je priznala da joj je to bila i njezina želja

Post Posušanka Ivana Jukić nastupila u The Voice Hrvatska, prošla je dalje je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?