Posušanka otpjevala ‘Stine’, oduševila žiri i došla u Vannin tim

Posušanka otpjevala ‘Stine’, oduševila žiri i došla u Vannin tim

Link na izvornu vijest

Ivana Jukić izvodila je Oliverovu pjesmu ‘Stine’ u prvoj emisiji četvrte sezone The Voice. Za sebe kaže da ima kratak fitilj, bez obzira na svu nježnost nota i stihova koje je izvela.

Na prve taktove, Vanna je odmah reagirala, jedina se okrenula i svom timu pridružila Ivanu koja je priznala da je to bila i njezina želja.. Pohvale su stigle i od drugih članova žirija, koji su istaknuli da se nisu okrenuli samo zato što su znali da Ivana treba biti dio tima kojem je na kraju i pripala.

– To sam i htjela, ostvarila sam svoj dječji san – kazala je Ivana nakon što je prošla dalje.

Posušje. Info

Objava Posušanka otpjevala ‘Stine’, oduševila žiri i došla u Vannin tim pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?