Uživo / PRVO POLUVRIJEME : Posušje – Sarajevo 0:1

Uživo / PRVO POLUVRIJEME : Posušje – Sarajevo 0:1

Link na izvornu vijest

U očekivanju žestoke borbe, obe ekipe su krenula s ambicijama da ostvare povoljan rezultat na stadionu Mokri Dolac, gdje se utakmica igra od 20:45.

Od prve minute Posušje je pokazalo da neće lako prepustiti teren protivnicima, izborivši korner već u trećoj minuti. U šestoj minuti, nažalost, došlo je do prekida igre zbog teže povrede Vrgoča, što je za našu ekipu bio veliki peh. Ipak, Posušje nije gubilo duh, nastavljajući s ofenzivnim naporima, što je rezultiralo prvim udarcem na gol u 11. minuti.

Iako je teren bio daleko od idealnog, što je otežavalo igru, Posušje je zadržalo aktivniju ulogu na terenu. U 17. minuti Erick je izveo slobodan udarac s više od 30 metara, ali bez promjene rezultata. Nervoza se osjećala i kod gostujućih igrača, a Penaranda je u 32. minuti zbog grubog starta zaradio žuti karton.

Napetosti na terenu su rasle, a u 40. minuti činilo se da sudac Topalović ne uspijeva smiriti strasti. Prvo poluvrijeme završilo je majstorijom iz slobodnog udarca koja je razdvojila ekipe, dajući prednost Sarajevu.

Više o nadolazećim događanjima na terenu i detaljnom tijeku utakmice očekujte uskoro u opširnijem izvještaju.

Objava Uživo / PRVO POLUVRIJEME : Posušje – Sarajevo 0:1 pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?