Petorica nogometaša iz BiH autom sletjela u rijeku, dvojica poginula

Petorica nogometaša iz BiH autom sletjela u rijeku, dvojica poginula

Link na izvornu vijest

Teška prometna nesreća dogodila se jutros u Bosanskoj Otoci, a život su izgubile dvije osobe. Naime, automobil je sletio s ceste i završio u rijeci Uni.

U automobilu se nalazilo pet osoba, a tri su se uspjele spasiti.

O tragediji su se oglasili na Facebook stranci GO SDP Bosanska Krupa.

“Dragi prijatelji, noćas se dogodila tragedija u Bosanskoj Otoci. Igrači NK Sloga iz Bosanske Otoke, njih pet je imalo prometnu nesreću i sletjeli su sa kolnika pored mosta u Bosanskoj Otoci. Tri su se nogometaša uspjeli spasiti i izići iz vozila, ali nažalost u vodi su ostali naš član i kapetan Sloge, Nedžad Mujagić Džoni zaposlen u JKP “10. juli” koji je radio na naplati računa za utrošenu vodu i Fajić Adnan, sin Fajić Rizaha, nekadašnjeg nogometaša Sloge, koji je i sam nosio dres najdražeg Kluba, inače zaposlen na benzinskoj pumpi Energopetrol. Ekipe službe za spašavanje na vodi i u vodi i članovi Kajak-kanu kluba Kormoran od jutarnjih sati rade na vađenju olupine i tijela stradalih.

Stradalim neka je veliki rahmet, a današnje predviđeno druženje članova i simpatizera GO SDP BiH planirano za 12.00 sati u Šujnovcu se do daljnjeg odlaže. Žalost velika”,  naveli su.

Objava Petorica nogometaša iz BiH autom sletjela u rijeku, dvojica poginula pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?