LIDL SE OTVARA U ŠIROKOM?! Pregovori o kupovini zemljišta kod autobusne stanice…

Hercegovci vole kupovati u Lidlu, mediji su tako prepuni naslova o tome kako prelaze preko granice i idu u Metković u šoping, no ako je vjerovati medijskim natpisima, uskoro bi umjesto u Metković, mogli ići u Široki Brijeg gdje se navodno planira otvoriti jedna od Lidlovih poslovnica.

Kako javlja širokobriješki portal Vrisak, predstavnici Lidla su stupili u pregovare o kupovini zemljišta u Širokom Brijegu s vlasnicima pojedinih parcela. 

Parcele se nalaze u blizini Autobusnog kolodvora, pa bi se moglo dogoditi da se uskoro izgradi Lidl u centru Širokog Brijega.

Pitali su novinari Vriska Lidl planiraju li otvaranje svog prodajnog objekta u Širokom Brijegu, no u ovoj kompaniji nisu htjeli dati više detalja.

“Lidl stalno istražuje potencijalne ciljeve širenja. Bosna i Hercegovina je maloprodajno tržište na kojem Lidlov koncept ponude visokokvalitetne robe po najboljoj cijeni susreće visoku suglasnost potrošača. Stoga Lidl investira u moguće lokacije trgovine i skladišta u Bosni i Hercegovini. U tom kontekstu već popunjavamo relevantna slobodna radna mjesta i aktivno tražimo dodatne zaposlenike kako bismo dodatno proširili postojeći tim na licu mjesta. Molimo Vas za razumijevanje, jer u ovom trenutku ne možemo komentirati prirodu i obim mogućih aktivnosti ili moguće datume otvaranja. U Lidlu cijenimo transparentnu i pouzdanu komunikaciju te ćemo svoje zaposlenike i dionike obavještavati o narednim koracima”, istaknuli su iz ovog stranog trgovačkog lanca za Vrisak.info.

Podsjetimo, kompanija Lidl je najavila otvaranje poslovnica u većem broju gradova naše zemlje, a ponegdje je već kupila i zemljište. Ranije je objavljeno da će Lidl vjerojatno čekati da izgradi minimalno 10-ak lokacija koje će istovremeno otvoriti.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?