Ani Šegi Dekanova nagrada i Dekanova pohvala

Ani Šegi Dekanova nagrada i Dekanova pohvala

Link na izvornu vijest

Jučer su u okviru svečane promocije diplomanata Pravnoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru, održane u Hrvatskom domu herceg Stjepana Kosače, uručene Dekanove nagrade za najbolje studente u akademskoj 2022./ 2023. godini. i Dekanove pohvale za izvannastavne aktivnosti kojima se promiče ugled Fakulteta u akademskoj 2022./2023. godini.

Dobitnica oba ova prestižna priznanja jest i naša diplomantica Ana Šego.

Našoj Ani, uspješnoj studentici I. godine diplomskog studija Prava Pravnoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru, dodijeljena je Dekanova nagrada za najbolje studente u akademskoj 2022./ 2023. godini sa ostvarenim prosjekom ocjena 5,00.

Ana je dobitnica i Dekanove pohvale za izvannastavne aktivnosti kojima se promiče ugled Fakulteta u akademskoj 2022./2023. godini. Ani je Dekanovu nagradu i Dekanovu pohvalu uručila dekanica Pravnoga fakulteta Sveučilišta u Mostaru dr. sc. Snježana Pehar.

O Aninom izvanrednim uspjesima smo izvještaji i u prethodnim mjesecima i godinama. Te je vrijedno za istaknuti da je između ostaloga naša prvostupnica prava od rujna 2023. obnašala funkciju v.d. predsjednice Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru te je sredinom studenoga na konstituirajućoj sjednici XXIV. Saziva Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru potvrđena za predsjednicu Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

Kao malo mjesto izuzetno smo ponosni što se naš glas čuje daleko kroz mlade i perspektivne ljude kakva je naša Ana. Mlade ljude koji su na ponos svakome od nas sugrađana, na ponos našemu Sveučilištu u Mostaru, akademskoj zajednici ali i cijeloj Bosni i Hercegovini.

Ani čestitke na izvanredanom uspjehu i postignućima kroz ovu godinu uz želje za pregršt uspjeha u nastavku karijernog puta, navedeno je u priopćenju.

The post Ani Šegi Dekanova nagrada i Dekanova pohvala appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?