Poziv građanima i građankama da sudjeluju na javnim sastancima na temu aktivnijeg antikorupcijskog djelovanja u ZHŽ

Poziv građanima i građankama da sudjeluju na javnim sastancima na temu aktivnijeg antikorupcijskog djelovanja u ZHŽ

Link na izvornu vijest

Centar za građansku suradnju organizira javne sastanke na kojima će informirati građane i građanke o problematici korupcije i nepravilnosti pri zapošljavanju u javnom sektoru ZHŽ. Na sastancima će biti prezentirani rezultati analize zakonskih i podzakonski akata te monitoringa zapošljavanja u javnim institucija i poduzećima u ZHŽ te donesene preporuke za poboljšanje navedenog zakonodavnog okvira. Ovi sastanci također pružaju mogućnost svim sudionicima/cama za razmjenu iskustava na ovu temu ali i podnošenje prijedloga i inicijativa putem dostupnih mehanizama.

Pozivamo sve zainteresirane građane i građanke, predstavnike/ce institucija, političke stranke, kao i druge organizacije da nam se pridruže na javnim sastancima.

Javni sastanci će biti održani prema sljedećem rasporedu:

Četvrtak, 11.01. – Široki Brijeg; lokacija: Hotel Park s početkom u 10:00 sati,

Četvrtak, 11.01. – Posušje; lokacija: Restoran “M&M” s početkom u 13:00 sati,

Petak, 12.01. – Ljubuški; lokacija: Restoran “Most” s početkom u 10:00 sati,

Petak, 12.01. – Grude; lokacija: Kulturni dom A.B. Šimić (kinodvorana) s početkom u 13:00 sati.

Za sve dodatne informacije kontaktirajte nas putem e-maila: [email protected] ili na broj telefona: 034202770.

Aktivnost se implementira u okviru projekta „Podrška uključivanju građana Kantona 8 i 10 u borbu protiv korupcije pri zapošljavanju u javnom sektoru“.

Objava Poziv građanima i građankama da sudjeluju na javnim sastancima na temu aktivnijeg antikorupcijskog djelovanja u ZHŽ pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?