Mirko Marić je novi igrač Rijeke

Mirko Marić je novi igrač Rijeke

Link na izvornu vijest

Mirko Marić je novi igrač Rijeke, potvrdio je hrvatski klub objavom na društvenim mrežama.

Bivši 28-godišnji napadač Osijeka i Širokoga Brijega na Rujevicu dolazi na posudbu do kraja sezone iz Monze s kojom ima ugovor do ljeta 2026. godine. Marić je u 113. nastupa za Osijek do 2020. godine zabio 53 gola uz 18 asistencija.

U sezoni 2019./2020. u 40 utakmica zabio je 22 gola uz šest asistencija i to mu je omogućilo transfer u Italiju za sedam milijuna eura. No, u Berlusconijevom drugoligašu, koji je napadao plasman u Serie A, nije se naigrao. Tražio je novi klub u kojem će igrati i našao ga je u Rijeci, piše Index.hr.

U tri i pol godine upisao je samo 33 nastupa uz tri gola i dvije asistencije, a ove sezone nije ozbiljno igrao. Samo jednom je bio u početnoj postavi, igrao je u samo deset utakmica, a zabio je samo Cagliariju u studenom.

U Rijeci će imati veliku konkurenciju u Franji Ivanoviću i Jorgeu Obregonu, koji su bili prvi Sopićevi izbori ove sezone. Dobra vijest za Rijeku je da Marić dolazi u punom trenažnom procesu i da u sastavu može biti već u nedjelju, kad na Rujevici gostuje Istra.

Post Mirko Marić je novi igrač Rijeke je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?