Čović, Milas i Kraljević obišli širokobriješku gimnaziju; pružena puna podrška za njezinu obnovu

Čović, Milas i Kraljević obišli širokobriješku gimnaziju; pružena puna podrška za njezinu obnovu

Link na izvornu vijest

Širokobriješku gimnaziju zbog nedavnog požara posjetili su Dragan Čović, predsjednik HNS-a i HDZ Bosne i Hercegovine, Zvonko Milas, državni tajnik Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske i Toni Kraljević, ministar financija u Vladi FBiH.

Domaćini današnje posjete bili su gradonačelnik Miro Kraljević, predsjednik Vlade ŽZH Predrag Čović, ravnatelji srednjih škola, Ana Skoko i Mladen Šantić, kao i širokobriješki gvardijan fra Ivan Marić.

Tijekom obilaska i razgovora istaknuta je materijalna šteta koja je nastala nedavnim požarom na zgradi Gimnazije fra Dominika Mandića.

Izaslanstvo je upoznato sa trenutnom situacijom, odvijanjem nastave za obje srednje škole, kao i planiranim aktivnostima vezanim za obnovu.

Navedeno je kako je formiran Odbor za obnovu zgrade, kao i stručno povjerenstvo koje će procijeniti štetu i predložiti najbolja rješenja.

Sudionici su suglasni i čvrsto podržavaju obnovu zgrade znamenite širokobriješke gimnazije. Pronaći će se rješenja koja će zatvoriti financijsku konstrukciju i proračun potreban za njenu obnovu.

Objava Čović, Milas i Kraljević obišli širokobriješku gimnaziju; pružena puna podrška za njezinu obnovu pojavila se prvi puta na RADIO LJUBUŠKI.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?