Vinarija Čitluk – Tradicija, povijest i budućnost hercegovačkog giganta vinarstva

Vinarija Čitluk – Tradicija, povijest i budućnost hercegovačkog giganta vinarstva

Link na izvornu vijest

Doktor vinarstva i vinogradarstva Tihomir Prusina, gost osme epizode podcasta, 39 godina je glavni enolog i zaštitni znak vinarije Čitluk.

Njegovo znanje i iskustvo te neiscrpna energija, garancija su za budućnost u kojoj možemo očekivati svjetska vina poput nedavno buteljiranih novih kupaža.

Maja Nakić, marketing menadžerica Vinarije Čitluk, govori o najstarijoj i najvećoj vinariji koja sa 400 ha svojih vinograda predstavlja temelj tradicije vinogradarstva i vinarstva u BiH.

Jedinstveni Kameni vinogradi iz kojih potiče nadaleko poznato Kameno vino, proslavljeni su brend i najbolja promocija žilavke. Uz brojne linije i etikete linija, Teuta smjestila se u sam vrh onog što bosanskohercegovački vinari trenutno proizvode, a što brojni zaljubljenici u vino mogu kušati.

Kako nastaje vino iz kamenih vinograda? Kakve eksperimente je vršio doktor Prusina? Otkud njihovo vino na Nepalu? Odgovore na ova pitanja i mnoga druga saznajte u nastavku

Podcast Oslobođenje

The post Vinarija Čitluk – Tradicija, povijest i budućnost hercegovačkog giganta vinarstva appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?