VIDEO Bivši šef policije iz Ljubuškog na TikToku pričao kako se bavio kriminalom, prostitucijom i družio s LGBT osobama

VIDEO Bivši šef policije iz Ljubuškog na TikToku pričao kako se bavio kriminalom, prostitucijom i družio s LGBT osobama

Link na izvornu vijest

Stariji gospodin sjedi u dnevnom boravku u majici sa natpisom SFRJ. Gleda u kameru i priča šokantnu  priču o svom životu. Njegovo ime je Jure Vujica i bivši je policijski zapovjednik iz Ljubuškog koji je trenutno u mirovini. Pored svoje službene dužnosti, kako kaže bavio se i kriminalom kao i prostitucijom.

U najezdi zvijezda TikToka koji dolaze iz kriminalnog miljea, Jure Vujica iz Ljubuškog je najnoviji, a prvi video objavio je na tiktok nalogu Dedo Vujo.

“Ja sam Jure Vujica, dobra večer svima. Ja sam novi na TikToku i inače sam zadnji komandir milicije iz Jugoslavije. 1992. godine sam dobio otkaz u policiji iz političkih razloga.

Nakon toga se odajem kriminalu” – počinje svoju ispovijest Jure Vujica iz sela Veljaci kod Ljubuškog.

“Odao sam se gospodarskom kriminalu i završio na Interpolovoj potjernici prije 22. godine. Momentalno se nalazim i živim u Veljacima, općina Ljubuški. Imam bogato iskustvo u gospodarskom kriminalu, u prostituciji o LGBT zajednici, o drogama i alkoholom i htio bih sve to s vama podijeliti u narednom razdoblju.

Sve ću otvoreno reći šta sam doživio u životu, što sam radio i uočio kako žive kriminalci u Zagrebu, kako žive prostituciju u koju sam i sam bio uključen. Nije mi strana ni LGBT zajednica i tu imam ogromno iskustvo, i sa njima sam se družio.

Želja mi je da se družim s vama. Volim se družiti sa mladim ljudima i uživati s njima. Inače sam partijaner i jako volim techno partije i želja mi je da se sa vama družim i da vam obližnje objasnim kako žive ti ljudi. ” – izjavio je Jure Vujica, prenosi Hercegovina.info.

Objava VIDEO Bivši šef policije iz Ljubuškog na TikToku pričao kako se bavio kriminalom, prostitucijom i družio s LGBT osobama pojavila se prvi puta na Posušje.info.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?