Pridruži se našem timu u Litoglif d.o.o.!

Pridruži se našem timu u Litoglif d.o.o.!

Link na izvornu vijest

Tražimo strastvenog pojedinca spremnog pridružiti se našoj obitelji u poduzeću koje se bavi obradom i rezanjem kamena. Ako voliš izazove, kamen je tvoje platno, a umjetnost tvoj svijet, ovo je prilika za tebe!

Posao: Djelatnik za rad u proizvodnom pogonu

Radni uvjeti:
-Početna plaća od 1.500,00 KM
-Subota i nedjelja neradni dani
-Prekovremeni sati plaćeni 50% više
-Plaćen topli obrok
-Plaćeni troškovi prijevoza do posla

Kako se prijaviti:

E-mail: [email protected] Telefon: 063/325-222

Adresa: Tromeđa V, broj 4, Industrijska zona, Međugorje

Otvoreno radno mjesto čeka te!

Posjeti nas osobno ili se javi putem e-maila ili telefona i započni svoju karijeru s nama. Litoglif – gdje svaki komad kamena postaje umjetnost!

Podijeli ovo s prijateljima koji bi mogli biti idealan dodatak našem timu!

The post Pridruži se našem timu u Litoglif d.o.o.! appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?