Ambulanta u Tihaljini kreće s radom

Ambulanta u Tihaljini kreće s radom

Link na izvornu vijest

U srijedu 17. travnja ponovno s radom kreće ambulanta u Tihaljini.

Ambulanta će pružati usluge pacijentima dva puta tjedno, a ukoliko bude potrebno usluge će pružati medicinska sestra svakodnevno te liječnik.

Otvaranje ove Ambulante podići će nivo i kvalitetu usluga u ovom dijelu Općine, te Tihaljčani neće više morati tražiti liječničke usluge u dvadeset i pet kilometara udaljenom Domu zdravlja Grude.

Ambulanta će raditi svaku srijedu i petak od 7:30 do 10:30 sati.

Podsjetimo, postojeća ambulanta u Tihaljini je izgrađena krajem osamdesetih godina prošlog stoljeća financiranjem stanovništva te i donacijama tadašnjeg župnika fra Joze Zovke. U to vrijeme ambulanta je imala vrhunsku zubnu ordinaciju a početkom domovinskog rata te nakon raketiranja Gruda pacijenti su dolazili iz svih mjesnih zajednica u ambulantu Tihaljina bojeći se neposredne ratne opasnosti u Grudama. Tih ranih devedesetih godina doktor u ambulanti Tihaljina bio je gospodin Joško Maras.

grude-online.info

Post Ambulanta u Tihaljini kreće s radom je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?