Neviđeni temperaturni šok u BiH

Neviđeni temperaturni šok u BiH

Link na izvornu vijest

Snijeg u travnju nije nikakva novost. Padao je i u svibnju, ali ovakav neviđeni temperaturni kontrast ipak nije viđen zadnjih godina.

Prije samo dva dana Zenica je mjerila 33°C, a sada snijeg pada u pojedinim nizinama. Temperature su se snizile za više od 20-25°C u samo 24 sata. Pravi šok za organizam, objavio je BHMETEO.ba.

Naime, temperature su pale u cijeloj Bosni i Hercegovini, a u velikom dijelu BiH u utorak poslijepodne počeo je padati i snijeg koji je iznenadio sve, iako su ga meteorolozi najavljivali.

Prema prognozi FHMZ-a, u Bosni i Hercegovini će u srijedu biti pretežno oblačno vrijeme.

U Bosni će padati susnježica ili snijeg, a u nizinama kiša. U Hercegovini će većinom padati kiša, snijeg može padati na planinama. Djelomično smanjenje naoblake i prestanak padalina u poslijepodnevnim i večernjim satima.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 4°C, na jugu zemlje od 8 do 13°C. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 5 i 10°C, na jugu zemlje od 12 do 16°C.

(www.jabuka.tv)

Objava Neviđeni temperaturni šok u BiH pojavila se prvi puta na Posušje net.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?