Čović se sastao s Nikšićem u Parlamentu BiH i poručio: Hitno riješiti otvorena pitanja

Čović se sastao s Nikšićem u Parlamentu BiH i poručio: Hitno riješiti otvorena pitanja

Link na izvornu vijest

Čović se sastao s Nikšićem u Parlamentu BiH i poručio: Hitno riješiti otvorena pitanja
Delegacije stranka HDZ-a i SDP-a, predvođene liderima Draganom Čovićem i Nerminom Nikšićem, održale su sastanak u Parlamentu BiH u Sarajevu gdje su razgovarale o funkcioniranju vlasti.
Osim Čovića i Nikšića sastanku su nazičili  i federalni dopremijer i ministar finacija Toni Kraljević, predsjednica Federacije BiH Lidija Bradara, kao ministri u federalnoj Vladi Vojin Mijatović.prepisano s Ljubuškog portala.
 
Može biti slika sljedećeg: 9 ljudi 
 

Dragan Čović, predsjednik HDZ BiH na društvenim mrežama objavio je da je održan sastanak s predstavnicima SDP-a BiH.

“Upravo je u Parlamentarnoj skupštini održan sastanak s SDP-om, gdje smo razgovarali o funkcioniranju vlasti i radu na vitalnim pitanjima za cijelu BiH, a osobito Federaciju BiH. Reformski zamah mora dodatno ojačati, a otvorena pitanja biti hitno riješena partnerskim kompromisom”, napisao je Čović. 

Može biti slika sljedećeg: 8 ljudi i tekst "Post Dragan Čović @Dragan_Covic Upravo je u Parlamentarnoj skupštini održan sastanak S @sdpbih, gdje smo razgovarali o funkcioniranju vlasti radu na vitalnim pitanjima za cijelu BiH, a osobito Federaciju BiH. Reformski zamah mora dodatno ojačati, a otvorena pitanja biti žurno riješena partnerskim kompromisom. 17:08 18 17:08.18Apr24 Apr24 Apr 24"

 

Objava Čović se sastao s Nikšićem u Parlamentu BiH i poručio: Hitno riješiti otvorena pitanja pojavila se prvi puta na Ljubuški na dlanu.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?