Entrio najavio novo poglavlje event industrije u BiH

Najveća regionalna ticketing platforma Entrio stigla je u Bosnu i Hercegovinu i predstavljena je u prisustvu najvećih organizatora bh. događanja – koncerata, festivala, konferencija, sportskih događanja i predstava

Entrio tim je predstavio moćnu ticketing platformu i njene prednosti za organizatore. Od početaka u 2011. godini, Entrio se razvio u najnapredniju regionalnu self-service platformu za organizaciju događaja, distribuciju ulaznica i registraciju posjetitelja, koja je u 2023. godini izdala milion ulaznica za preko 3.000 događaja u Hrvatskoj, Sloveniji i BiH.

Razgovaralo se o trendovima u event i ticketing industriji u regiji, pokretanju Entrio prodajne mreže putem partnera Exclusive change i planovima za snažno širenje Entrija na BiH tržište.

„Okupili smo preko 60 najvećih organizatora bosanskohercegovačkih festivala, koncerata i konferencija, čime smo i formalno obilježili snažan ulazak najveće regionalne event platforme na BiH tržište kao i početak novog poglavlja event industrije u BiH. Hvala našim postojećim i budućim klijentima koji su nam se pridružili, te hvala Joe Bašiću koji je danas s nama u Sarajevu najavio i početak prodaje ulaznica za Ultra Europe festival na BiH tržištu –
online i putem naših prodajnih mjesta“, rekao je Berislav Marszalek, osnivač i vlasnik Entrija.

Specijalni gost događaja, Joe Bašić, osnivač i direktor MPG agencije i organizator Ultra Europe festivala u Splitu, predstavio je ovaj veliki projekat, govorio o izazovima organiziranja i promocije najvećeg regionalnog festivala elektroničke muzike, sa osvrtom na izbor Entrija kao ticketing partnera i načina kontrole ulaza posjetilaca. „Entrio je ranme uz rame sa svjetskim ticketing sistemima i sretan sam što našu postojeću regionalnu suradnju možemo proširiti na tržište BiH. Od danas svi fanovi iz BiH, željni nezaboravnog iskustva najvećeg regionalnog festivala elektroničke glazbe, imaju mogućnost kupiti regionalno napovoljnije ulaznice za Ultra Europe festival putem  www.entrio.ba“, rekao je Joe Bašić.

Entrio prodaje ulaznice za najpoznatije regionalne događaje i svjetske brendove, poput Ultra Europe, EXIT i SeaStar festivala, arenskih koncerata Dine Merlina, Gibonnija, Saše Matića, Massima, TEDx konferencija te brojnih drugih regionalnih događanja. U BiH renutno su u prodaji koncerti Saše Matića, Jelene Rozge, Matije Cveka, Adija Šošeta, Gruzijskog baleta, ulaznice za prekrasan vodopad Kravice te niz drugih zanimljivih događanja čiji broj svakim danim sve brže raste.

Entrio platforma namijenjena je organizatorima velikih i malih događaja koji žele na brz i jednostavan način unaprijediti i povećati prodaju ulaznica, pojačati promociju, svojim posjetiteljima olakšati kupovinu online i na prodajnim mjestima te iskoristiti brojne detaljne analitičke alate koje Entrio organizatorima pruža u svako doba dana i noći, putem jednog klika na mobitelu.

Dolaskom Entrio platforme u BiH, lokalni događaji će se pozicionirati na regionalnu scenu, a najjači regionalni događaji postaće dostupni i u BiH.
Ovim događajem su se službeno otvorila Entrio vrata u BiH i pokrenulo se novo poglavlje event industrije u BiH. U svijet zabave su dobrodošli svi, a event za sebe možete pronaći na entrio.ba.

O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?