Uspješna predsezona u Međugorju: Najbrojniji hodočasnici iz SAD-a, Španjolske, Francuske i Ukrajine

Uspješna predsezona u Međugorju: Najbrojniji hodočasnici iz SAD-a, Španjolske, Francuske i Ukrajine

Link na izvornu vijest

U Međugorje se u većem broju vraćaju i hodočasnici iz SAD-a, a o sim njih, u Međugorju trenutno borave i gosti iz Ukrajine, Španjolske, Italije, Francuske.

Međugorje u prvom kvartalu ove godine bilježi pozitivne turističke rezultate i uspješnu predsezonu, a uz domaće goste, u jednom od najvećih marijanskih svetišta u svijetu, trenutno su najbrojniji turisti iz SAD-a, Španjolske, Francuske i Ukrajine.

U Međugorje se u većem broju vraćaju i hodočasnici iz SAD-a, a kako kaže direktor Turističkog ureda Turističke zajednice Općine Čitluk Ante Kozina, to se događa prvenstveno zbog toga što je uvedena direktna zračna linija iz SDA-a prema Dubrovniku.

Osim njih, u Međugorju trenutno borave i gosti iz Ukrajine, Španjolske, Italije, Francuske. Što se tiče predsezone, Kozina ocjenjuje da je bila dobra, a jedan od razloga je i taj što je ove godine Uskrs bio ranije, 31. ožujka.

“Nama sezona počinje za Cvjetnicu, to je nedjelja prije Uskrsa i traje do Svih svetih, 1. studenoga”, rekao je on, napomenuvši da u Međugorju očekuju dobru sezonu. “Ove godine očekujemo stabilizaciju dolaska stranih gostiju i s optimizmom očekujemo turističku sezonu”, zaključuje Kozina.

U Međugorju je zadnjih mjeseci zabilježeno značajno povećanje hodočasničkih grupa engleskog govornog područja, posebno iz Amerike, a glavni razlog tome je nemogućnost hodočašćenja u Svetu zemlju zbog ratnih nemira, pa većina agencija preusmjerava svoja hodočašća upravo u Međugorje.

FENA

The post Uspješna predsezona u Međugorju: Najbrojniji hodočasnici iz SAD-a, Španjolske, Francuske i Ukrajine appeared first on Brotnjo.info | Čitluk – Međugorje – Hercegovina.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?