Veliki plesni događaj u Posušju

Veliki plesni događaj u Posušju

Link na izvornu vijest

Uzbudljiva vibracija plesa će ispuniti Svadbeni salon Viktorija u Posušju ove nedjelje, 29. travnja, jer stiže jedan od najvećih plesnih događaja u regiji.

Plesni studio “Latiness” Martina Penava pripremio je spektakularnu plesnu večer, uz bogat program koji će zadovoljiti sve ljubitelje plesa i dobre zabave.

Svi zaljubljenici u ples imaju razloga za uzbuđenje jer će od 19 do 23 sata moći uživati u vrhunskim plesnim izvedbama profesionalnih plesača. Poseban šarm događaju dodaju renomirani plesači: Vedran Marčeta, Valentina Vavra i Polina Mytko, koji će svojim nastupima očarati publiku i inspirirati sve prisutne da se prepuste ritmu.

Ali to nije sve što ovaj događaj nudi. Posjetitelji će imati priliku sudjelovati u raznim plesnim radionicama prilagođenim parovima i ženama, kako bi unaprijedili svoje plesne vještine ili jednostavno uživali u učenju nečeg novog. Dok se roditelji zabavljaju, briga za djecu će biti prepuštena animacijskom timu koji će se pobrinuti da mališani provedu nezaboravno vrijeme.

Ulaz na ovu fantastičnu večer je otvoren za sve, bez obzira na plesno iskustvo ili dob. Cijena ulaznice iznosi 30 KM po osobi ili 50 KM za parove, a u cijenu je uključena hrana i piće te pristup svim aktivnostima i nastupima. Ulaznice se mogu kupiti u Plesnom studiju “Latiness”, a za sve dodatne informacije možete nazvati na broj telefona: 063 100 091.

Veseli dress code u tonovima proljeća, inspiriran latino glazbom, poziva posjetitelje da se odvaže s šarenim kombinacijama koje prizivaju radost i energiju plesa. Haljine, šarene košulje i štikle su dobrodošle, poručuje Martina Penava, vlasnica plesnog studija.

Ovaj plesni događaj obećava nezaboravnu atmosferu prepunu ljubavi, smijeha i plesa. Stoga, ne propustite priliku da se pridružite ovoj sjajnoj zabavi i dopustite da vas ponesu ritmovi i strast plesa. Vidimo se u nedjelju, 29. travnja, u Posušju!

 

Post Veliki plesni događaj u Posušju je prvi puta viđen na Grude Online.

Rubrika “Drugi pišu” je računalno generirana rubrika u kojoj se automatski povlači vijesti s drugih web stranica putem RSS protokola, te se korisnik koji otvori (klikne) vijest na ovoj rubrici upućuje na vijest s izvorne web-stranice (slično kao na Facebooku). Vijesti i linkovi koji vode na te vijesti su pod kontrolom drugih portala te e-Hercegovina.com nije odgovorna za sadržaj tih istih portala. e-Hercegovina.com nije vlasnik prenesenih vijesti i ne polaže nikakva prava na objavljene vijesti. e-Hercegovina.com poštuje intelektualno vlasništvo i autorska prava drugih, te se obvezuje po prijavi povrede autorskih prava, intelektualnog vlasništva ili druge povrede propisa ukloniti sve sadržaje kojima se krše autorska prava drugih. Primjedbe, prijave kršenja prava ili nešto drugo možete uputiti na email [email protected] te se e-Hercegovina.com obvezuje da u najkraćem mogućem roku odgovori na email i po potrebi reagira.
O čemu se priča na BiH i Croatia subredditima

O čemu se priča na Balkanskim subredditima?